Address
1966 Newport Blvd Costa Mesa ca 92627 8-6
Contact Number
+1 949-614-0791

Hoe te gedragen met het kind van je meisje

Jij, de indringer en de veroveraar, brak in zijn leven om zijn favoriete vrouw te ontvoeren. En alleen de zwakke geest van het kind zal de opvatting voorkomen dat er niets gebeurde. Het normale kind zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je weer dacht, is het een serieuze relatie waard met een meisje dat al kinderen heeft.

En hier in de berekeningen van kinderen is er een ernstige misrekening. Onschuldige babes die nog niet de puberteit hebben bereikt, geloven die man oprecht — Het wezen is logisch. Het kind betoogt als dit: «Deze oom kwam hier, omdat hij van houdt. Hij houdt van moeders koteletten en speelt mijn "SonyPlayoshnn". Niets niets, cutlets met rollen in hen met tandenstokers en beschutte goed gewenste door IRISOK in de zak van de jasmig zullen hem uit de ravoisi laten komen».

Omdat het kind niet echt begrijpt dat het de normale vrije man alle geneugten van het nietig leven gooit en de branderkoteletten geeft met een uitdrukking van verrukking op het gezicht. Over relaties en liefdeskinderen begrijpen heel slecht.

En als bij meisjes in dit opzicht eenvoudiger, dan met de jongens volledig kranen. Het meisje is nog steeds theoretisch klaar om toe te geven dat Prins in jou, die naar haar moeder kwam op een wit Japans paard. Meisjes weten dat de prinsen voor iedereen aan het einde komen. De jongens houden niet van zulke sprookjes. Ze vechten.

Hoe niet te verliezen en niet in zo’n gevecht te winnen — Dit zal worden besproken in een artikel gebaseerd op echte gevallen uit het leven en opmerkingen door opmerkingen door kinderen.

Stuur het niet om

«Leuk om de kerstman het hele jaar door te zijn. Mijn meisje heeft een https://yogaspot.nl/wp-content/pages/yoga__spirituele_praktijken_en_erectiestoornissen.html dochter, die zeven jaar oud is. Voor mijn ontmoeting met het LAN leefden ze goed, en ik vond het allebei leuk om ze te vragen. Vooral omdat het kind doodgaat, behandelde me op mijn hoede en hielpen de giften ons een gemeenschappelijke taal te vinden. De kamer van de dochter aan het einde begon te lijken op het magazijn „Kinderwereld“, En ik heb geleerd om professioneel om te gaan met Barbie-kostuumcollecties. Maar dan begonnen problemen. Het meisje werd hysterisch en wispelturig — Kan, bijvoorbeeld, naar me haasten met een gebrul en vuisten aan krassen. Toen wilde ze helemaal niets en klom onder het bed, waar hij urenlang lag. Het rolde op zijn rug en eiste dat we meteen rennen en kamagra oral jelly haar een levend paard kochten. Bezorgd bijna al zijn speelgoed. Lana zegt dat ik een kind heb verwend, maar ik kan niet begrijpen dat ik slecht deed».
Ivan, 35 jaar

Soortgelijk — Wat ik het slecht heb gedaan? Dwong het kind om zijn moeder te verkopen. Wissel haar uit op de huizen van Barbie op een gunstige koers. Het kind is nu slecht en beschaamd, dus hij gaat door.

Dat is hoe het adviseert om uit de situatie te komen, de beroemde Psycholoog van kinderen Yosef Polonsky. «Laat moeder verschillende keren zeggen in een gesprek met een kind als ze blij is met jou, wat je prachtig en hoe mooi je gaat met je dochteropzorging. Als de moeder werkt, laat hem dan proberen een vakantie te nemen en langer om bij het kind te blijven, zodat het meisje ziet: haar moeder is nog steeds bij haar volgende».

Het kind zal dus nog steeds tot de conclusie komen dat de deal extreem winstgevend was en stop met bezorgdheid in zelfverdediging.

Ga geen coalitie aan

«Sasha wist altijd dat ik in een conflict aan zijn zijde zou staan, — Ik wilde dat hij altijd op me reken. Als hij verboden was om tv te kijken of te spelen „Spellen“, Hij bleef maar wachten op de jachthaven om te vertrekken: hij wist precies dat ik hem meteen een verboden stuk speelgoed en de afstandsbediening geef. Als hij iets de schuld had, stond ik altijd aan zijn zijde op. Op het einde begonnen de jachthaven en ik serieus te zwaaien. Ze is van die moeders die het leven van een kind willen schudden met allerlei soorten verbod: niet eten, doe dit niet… En toen begon ik Sasha te vangen op het feit dat hij me rechtvaardigt. Bladeren in de zakken van de broek van het snoep verboden door mij, verwelkomt per ongeluk dat in plaats van klassen in de muziek we naar de film gingen… Ik besefte dat hij het specifiek deed omdat hij wil toen ik en Marina conflicten. Als gevolg hiervan begon deze kleine verrader me actief te irriteren; Ik besefte dat ik onaangenaam was om met hem te communiceren en dat de kleine man eruit zal worden. Om te zeggen over deze jachthaven kon ik dat niet, ze heeft haar zoon aanbeden. En als gevolg daarvan zijn we met haar uit elkaar gegaan, omdat ik van hen wegging, en ze weigerde „Gewoon ontmoeten“ met mij».
Dmitry, 31 jaar oud

Natuurlijk, wanneer een kind naar je toe komt met een dode rat en suggereert om haar moeder in bed te glijden, is de verleiding geweldig om deel te nemen aan de ventilatieopening. Tenminste om te luisteren naar hoe het zal knijpen.

Maar, voordat je een medeplichtige van de misdaad wordt, onthoud de woorden van het hoofd van het Internationaal Centrum voor Human Pedagogy Shalva Amponishvili. «Het kind voelt onzeker als de volwassene naast hem ligt, zelfs als hij liegt voor het voordeel van een kind. Kinderen zijn niet bekend halftoon en de subtiliteiten van volwassen relaties, en hij begint gewoon een bedrieger te beschouwen die niet vertrouwd kan worden».

Vanuit het oogpunt van het kind verraden zijn stiefvader voortdurend en bedacht zijn moeder. En redelijkerwijs dat hij besloot de bedrieger en de verrader voor dezelfde munt terug te betalen. Mede, het was zelfs een nobele zelfoffer, omdat het kind dus beroofd was van het criminele snoep en over het hoofd te zien.

Dus in conflicten tussen moeder en kind, kun je beter helemaal niet deelnemen. Als je de bevoegdheid van de moeder begint te ondermijnen, zullen beide zowel worden beledigd door beide.

Wees er niet bang voor

«Met mijn vriendin gaat alles naartoe, maar er is een probleem: ze heeft een drie jaar oude zoon. En ik kan nog steeds niet wennen dat hij de hele tijd naast ons zal zijn. Toen ze alleen is, ben ik verliefd op haar maximum, maar als ik haar met een kind zie, kan ik het niet laten knuffelen, ik begrijp niet hoe je kunt praten wanneer je woorden en onderwerpen hoeft te kiezen dat je kunt bespreken wanneer kinderen. Dus, toen Alyosha met ons, praten we allemaal alleen over cartoons, kleuterschool en elke dergelijke dergelijke. En hij blijft ons de hele tijd kijken, dus ik kan absoluut geen gratis voelen».
Ilya, 26 jaar

Kind, vooral drie jaar, — Dit is slechts een kind, geen KGB-agent. Zelfs als hij alles luistert, zeg je en kijkt alles wat je doet, ik begrijp het toch niet.

Natuurlijk is het niet nodig om in zijn aanwezigheid van Materia Chastoshki in zijn aanwezigheid en chokkatten te recommelleren, maar kinderen — Dit is geen reden om je leven met stoere beperkingen bloot te leggen.

En het feit dat veel mensen niet kunnen ontspannen in de aanwezigheid van de kinderen van andere mensen, — Dit is slechts een tijdelijk fenomeen. Het is slechts een beetje moeilijker om te wennen aan kinderen dan aan honden, en veel eenvoudiger dan volwassen mensen, omdat kinderen met al hun kwaadwillendheid:
► naïef,
► De neiging hebben om volwassenen te gehoorzamen,
► Moedbaar,
► snel alles vergeten,
► Zeer opgewekte wezens.

Gebruik nooit geweld

«Liefde kan worden gedood door één klap. We hadden een gekke roman met één schoonheid, die zo’n mooie zoon van vier jaar heeft. Hij hing meestal uit met een nanny, maar hier vertrok de nanny plotseling een paar dagen. Antonhu heeft nergens te geven, dus we sleepten hem overal. Disted op de een of andere manier in het restaurant en gedroeg Anton zich uit de handen van von Merzko: er waren genoeg dingen met de tafels van andere mensen, snikte toen hij met een zijde naast ons werd vastgehouden. Toen hij weer scheurt van de stoel en bereid om ergens heen te rennen, greep ik hem bij de hand, en hij beet me. Hier gaf ik hem een ​​goede slap. Howling was in het hele restaurant, en een moeder, in plaats van een kind in het toilet te leiden, wassen en kalmeren, kneep hem in de armen en oraal dat ik bijna een beul. Daarna waren we altijd in staat om door te gaan».
Oleg, 26 jaar oud

Zelfs op de een of andere manier raar om eraan te herinneren, maar oke. Klop kinderen, om het mild, een tekort. Om nog maar te zwijgen van het feit dat elke normale vrouw in de vorm van een straffende dans, vermeld boven de offshore, instinctionly kookt het instinct van vrouwelijke bescherming van een jong. Zijn inheemse vader die ze nog steeds kan worden toevertrouwd aan het opheffen van zo’n plan, maar zo dat iemand anders, een vreemdeling, een kind vastbond — het zal dit niet toestaan.

Trouwens, kinderen zijn meestal volkomen goed en op elke manier die onaangename Unles provoceren op dergelijke openbare gewelddaden. Het is beter om mijn zachter offer te brengen dan het delen van je favoriete moeder met iemand anders. Je moet dit onthouden en niet bezwijken voor provocaties.

Negeer het niet

«Mijn vrouw heeft een negen jaar oude zoon. Vanaf het allereerste begin probeerde ik niet te bemoeien met zijn opvoeding, zoals ik besloot: het kind heeft zijn eigen vader, ik zal niet proberen zijn plaats te nemen. Gecommuniceerd met hem net als een vriend, in een vriendelijke. Maar heb hem nooit geprezen met gesprekken, notaties en leringen, waardoor deze vrouw verliet. Eerst was alles goed, maar toen we een dochter werden geboren, viel de man als de keten. Begon slecht te leren, verdrietig te zijn, vooral Hamski gedroeg hij me bij mij. Greeg niet, kijkt naar de nadruk en ziet het niet, kan mijn dingen van hangers resetten, doorheen, naar mijn been komen als toevallig. Begon me te bellen „Jij“, Elke aanvraag Antwoorden: „Je beveelt je dochter“ of „Ik ben niet je zoon en is niet verplicht om met je te praten“. Gezien het feit dat mijn vrouw en ik al vijf jaar samen leven, dacht ik niet dat er problemen met hem zouden zijn. En dat is een schande, ik ben echt aan hem gekoppeld, en voor mij is het altijd belangrijk geweest om gelukkig te zijn».
Alexander, 29 jaar

Deze interessante situatie heeft gereageerd op Yosef Polonsky. «Blijkbaar was de jongen ook gebonden aan stap. En pas na de geboorte van het meisje, begreep het kind hoe hij gedraagt ​​de tweede vader met de kinderen, die hij eigenlijk van houdt. Hij besefte dat stiefvader altijd onverschillig voor hem was geweest, en nu probeert hij hetzelfde te beantwoorden: het laat zien dat er geen stiefvader voor hem is. Kinderen worden over het algemeen gekenmerkt door spiegelreacties: het kind maakt je hetzelfde dat je hem doet».

Dus de poging om te doen alsof er geen kind van je meisje is, en er is slechts lawaaierig en lopende lege plek, van tevoren gedoemd. Dat wil zeggen, je zult dit kind moeten verhogen terwijl je het opneemt en het doet, of het nu niet eens een inheemse vader is, maar een hele miljoen.

Wees niet beledigd door zijn vader

«Nikita, die ik vanuit de kindertijd opgevoed, voeden een pathologische gehechtheid aan de inheemse vader, die op zijn best een paar maanden ziet. Tegelijkertijd zijn moedertaal vader — Alcoholische, zeldzame chowryloo en freak. Toen hij eens sidrew zijn vrouw Nikita gaf (om in het circus te rijden), verdween ze met het kind voor een dag, ze werden alleen gevonden met de politie op een beetje Bumby-appartement, waar papa’s van Daddy Geld uitgegeven voor ijs en ballonnen. Sindsdien heeft de vrouw zijn vader in contact geboekeld met Nikita. Twee weken geleden podde deze idioot ons met haar zoon in de ingang, zoals altijd dronken, en probeerde de relatie te ontdekken. Ik daalde hem uit de trap en Nikita praat nu niet met mij, noch met zijn vrouw».
Denis, 27 jaar oud

Daklozen, alcoholische, fascistische spion of ballerina — Maar dit is zijn vader. Het tijdperk toen de kinderen uitspraken schreven over vaders, gelukkig, eindigde. Dus doe het kind nooit voor de moeilijkste morele keuze — Betray vader (slecht) of beledigende oom (goed). Expresseer je kind niets negatiefs over zijn vader en werk niet uit als het op de pauselijke schoppen is.

Trouwens, in de wereld, in aanvulling op dit kind, zijn er ongeveer zes en een half miljard mensen die alles kunnen zien wat u denkt aan de geachte parouartouder. Zes en een half miljard — het is veel. Iemand zal je rechtvaardige woede verdelen.

PRIBE HOOK

«De zoon van mijn vriendin breekt constant in onze slaapkamer. In de middag proberen we jezelf niet aan jezelf te geven, maar ‘s nachts verschijnt hij plotseling op de rand van een slaapkamer met een schreeuw: „Ma-a-ma!! Ik ben een land-a-aached!“ En klimt ons in bed met tranen. Ik zal snel stotteren. Ik denk dat hij het specifiek doet».
Alexey, 41 jaar

Onwaarschijnlijk. Kinderen houden meestal niet van kijken hoe hun ouders in bed met elkaar botsten. Kinderen verwarren en betreden paniek. Dat is wat je zou laten breken in de slaapkamer van je moeder als ze niet alleen is? Rechts. Forceer belangrijke omstandigheden van het type groene tandhorror, dat uitkomt onder het bed en gaat u verslinden.

Kinderpsychologen, beginnend met Maestro Freud, hebben al lang opgemerkt dat groene gruwelen vaak in woningen in de huizen fokken waarin stepmes verschijnen. Kinderen voelen de dreiging van seksueel geweld dat over hun moeder hing (en daarom, en daarboven zelf), en deze angst geeft onmiddellijk de geboorte aan monsters. En het monster is geen grap, als het nerveuze kind slaagt, om ouders met blote en gepassioneerde dingen te vangen. (En hier kan het gebeuren van een kwaliteitspsychologisch trauma, dat in staat is om het kind te breken. Laat hem bijvoorbeeld ansichtkaarten verzamelen met de nazi’s in kousen.)

Daarom heb je twee acties nodig:
Organiseer een nachtlampje in de kamer van het kind,
Ziek op de deur van de slaapkamer.

Beter Child zal vijf minuten drinken in de gang voor een gesloten deur dan je ziet, welke nachtmerries ben je aan het doen met zijn arme weerloze moeder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × five =

Product Filters